ihana outflow jooga

IHANA OUTFLOW – Hyvinvointiviikonloppu Inkoon saaristossa

Outflow tarkoittaa muun muassa ulosvirtausta, virtaa, tulvaa tai vanaa. Meille se merkitsee ulosvirtausta arjen kiireestä ja omista rutiineista. Outflowlla haluamme korostaa virtaavuutta, jatkumoa ja soljuvuutta, joka luodaan yhteisöllisyydellä ja antautumisella virran tai flown vietäväksi.

Ihana Outflowssa panostamme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja yhteisöllisyyteen. Me uskomme yhteisöllisyyden, seikkailun, mielen ja kehon yhteyden tekevän elämän, johon kannattaa uppoutua! Haluamme tämän retriitin omaisen viikonlopun aikana korostaa yhteisön merkitystä. Uskomme yhdessä tekemisen ja toisiimme tukeutumisen inspiroivan ja tuovan elämään uutta säteilyä.

Vietämme viikonloppua kesämökkimiljöössä, johon kiteytyy luonnon ja meren läheisyys. Majoitumme kesähuvilaan ja saunarakennukseen. Nautimme päiväkävelystä luontopolulla. Treenaamme ja joogaamme terassilla auringon laskiessa merinäköalalla. Valmistamme itse terveellisen kasvisruuan ja voit vaikka halutessasi osallistua tekemiseen sekä oppia uusia reseptejäjakaa omiasi.

Kuvittele ihaninta mökkiviikonloppua joogan ja liikunnan säestämänä!

“Luonto, kiireettömyys, liikkuminen, hyvä ruoka, yhdessäolo, hyvä ilmapiiri. Iloitsin omasta hyvästä ja rauhallisesta olosta.”

“Tarjositte hienon kokemuksen! Tietoa, uutta ajateltavaa, uutta tehtävää. Kokonaisvaltaisesti ilahduttava kokemus.”

“Kaikkiaan aivan mahtava viikonloppu! Olo on rauhallinen ja onnellinen, energinen ja inspiroitunut.”

Ihana Outflow
Ihana Outflow Inkoo

Mitä, missä, milloin?

Ajankohta: 27.-29.7.2018

Aikataulu

Lähtö: perjantaina klo 16.00 Barösundin satama (Inkoo) – kimppakyydit satamaan järjestetään lähempänä.

Venekuljetus kohteeseen (noin 20 min)

Paluu: sunnuntaina klo 15.00 (lähtö kohteesta)

Tarkempi aikataulu toimitetaan osallistujille lähempänä viikonloppua.

Miljöö

Majoitumme huvila- sekä saunarakennukseen kesämökkimäiseen tapaan. Valitettavasti emme voi luvata yksityishuoneita, mutta rauhallinen peti löytyy jokaiselle.

Hinta

Ihana Outflow 1 nyt vain 109€ (norm. 179€) peruutusten takia. Sisältää majoituksen, taksivenekyydit, viikonlopun ruokailut sekä ohjelman.

Lasku lähetetään sähköpostitse.

Ilmoittautuminen sivun alaosassa. Skrollaa vielä vähän alaspäin…

Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille sähköpostia: info@ihanamedia.com

Keitä me olemme?

Jonna Haataja hyvinvointivalmentaja

Jonna Haataja

Hyvinvointivalmentaja ja Personal Trainer (Precision Nutrition & Australian Institute of Personal Trainers)

Liikuntaharrastukseni, kiinnostukseni ravintoon ja ihmisten hyvinvointiin sekä aito halu auttaa muita voimaan paremmin saivat minut haluamaan työskentelemään hyvinvointivalmentajana. Olen kartoittanut kokemusta Perthissä, Australiassa työskennellen yksityisellä kuntosalilla, pitäen boot camp -tyylisiä ulkotreenejä sekä toimimalla hyvinvointivalmentajana etänä. Olen valmentanut eri ikäisiä ja kuntoisia asiakkaita nuorista huippu-urheilijoista iäkkäämpiin asiakkaisiin. Olen myös toiminut ryhmäliikuntaohjaajana erikoistuen kehonpainotreeneihin, HIIT -treeneihin, kahvakuulatreeneihin, TRX -treeneihin sekä venyttelyyn ja kehonhuoltoon. 

Keskityn asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ruokavalion, liikunnan, kehonhuollon ja palautumisen keinoin. Teen tällä hetkellä pääasiassa etä- ja verkkovalmennuksia.

Verkkosivut: www.jonnahaataja.com
Instagram: @jonnahaataja

Virva Rantanen jooga

Virva Rantanen

Joogaopettaja RYT200, erityisopettaja (KTK, pian KTM)

Olen tuleva erityisopettaja ja joogaopettaja. Jooga on ollut osa elämääni noin kahdeksan vuoden ajan ja minulle se on tapa voida hyvin niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Opettajaksi kouluttauduin, koska haluan jakaa joogan ilon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukena. Yhdistän myös erityispedagogisen osaamiseni joogaan opettamiseen.

Opettajana olen kannustava, rohkaiseva ja nauravainen. Haastan kokeilemaan ja kurottelemaan uusia asioita. Haluan luoda onnistumisen kokemuksia, innostaa sekä jakaa tietoisuutta kehon ja mielen hyvinvoinnista. Tunneillani rauhoitutaan hetkeen, nauretaan yhdessä ja hidastetaan päivää. Minulle tärkeää on aito vuorovaikutus ja yhdessä asioiden – esimerkiksi asanoiden – oivaltaminen.

Instagram: @virvacious